KUNSTLIEFDE

www.kunstliefde.nl - KUNSTLIEFDE, Ruimte voor Beeldende Kunst (Utrecht) biedt een wisselend expositieprogramma met de focus op hedendaagse kunst. Mirjam is werkend lid van deze kunstenaarsvereniging.

LEKART

www.lekart.nl - LEKART, kunstfestival in Culemborg waar gevestigde kunstenaars en jong talent het podium krijgen. Mirjam was betrokken bij de oprichting van LekArt en heeft een aantal keren meegedaan.

RENÉ VAN LOENEN

www.renevanloenen.nl - RENÉ VAN LOENEN, schrijft al jaren poëzie. ‘Straatliefdegras’, een pelgrimage in 40 gedichten (2009), is een van zijn bekendste bundels. Vijf kunstwerken ontstonden n.a.v. vijf gedichten uit deze bundel.

ARTWAY

www.artway.eu - ARTWAY, wil ogen openen voor de schoonheid en betekenis van kunst vanuit een christelijke visie. Twee werken van Mirjam op deze site, besproken door Anikó Ouweneel-Tôth (cultuurhistoricus).

ARSPRODEO

www.arsprodeo.nl - ARSPRODEO, Vitrine voor christelijke kunstenaars die hun werk willen verhuren voor thematische exposities in kerken of stilteruimtes. Op deze site een paar werken van Mirjam.